Αισθητική Χειρουργική Στήθους

Το στήθος αποτελεί το κόσμημα κάθε γυναίκας, αποτελεί σημαντικό μέρος της σεξουαλικότητας και της ταυτότητάς της. Κάθε γυναίκα θέλει να έχει ένα όμορφο στήθος. Από την παιδική της ηλικία ακόμα φαντασιώνεται πως θα είναι το στήθος της. Διερωτάται, αν θα είναι όμορφο, αν θα είναι μεγάλο ή μικρό, πως θα φαίνεται, αν θα είναι ισομεγέθες!

Όταν λοιπόν μία γυναίκα αισθάνεται ότι κάτι δεν είναι σωστό με το στήθος της, ότι κάτι δεν της αρέσει, ότι κάτι είναι λάθος στην εικόνα που έχει για το σώμα της, τότε θα προσπαθήσει να διορθώσει αυτή την εικόνα. Δεν είναι μόνο το εάν της αρέσει ή όχι το στήθος της. Η γυναίκα μητέρα, μετά από τον τοκετό ή από θηλασμό έχει υποστεί μια φυσιολογική χαλάρωση του στήθους της. Η αισθητική πλαστική χειρουργική πεμβαίνει και σ’αυτό επαναφέροντας το στήθος στην αρχική του κατάσταση.

Χιλιάδες γυναίκες σε κάθε χώρα προχωρούν κάθε χρόνο σε διάφορες αισθητικές επεμβάσεις που όμως θα πρέπει να αποφασισθεί ότι είναι όντως αισθητικά αναγκέες σε συννενόηση με τον Πλαστικό χειρουργό.

Σε κάποιες περιπτώσεις, όμως, τίθεται ιατρικό ζήτημα. Οταν δηλαδή πρόκειται για τραυματισμούς, εγχειρήσεις, παραμορφώσεις ή άλλου είδους ιατρικά αίτια. Σε αυτές τις περιπτώσεις η αναζήτηση για αισθητική επέμβαση είναι ίσως ανάγκη.

loader